The drumul gresit episodul DiariesPe insule drumurile sunt inguste si cele mai multe au banda dubla continua cu depasirea intersiza. Pericolul principal pe insulele grecesti este de a va intalni cu un autocar intr-o curba pe un drum ingust, asa ca circulati cu atentie in acele zone.

3. Intre Kardzali si Makaza 4 echipaje de politie; mi s-a parut enorm pentru o portiune de 40km. Le-am intalnit la intoarcere din Grecia; cand m-am dus nu period nici un echipaj.

Sper ca totul va merge bine…. Am cateva dubii in legatura cu aceasta cursa… Nu am avut niciodata un sens bun al directiei…

– Drumurile prin Bulgaria in regiunea Haskovo sunt catastrofe. Nu sunt gropi dar este un macadam urat si relativ denivelat.

Se poate folosi statia automobile in Grecia, ca sunt zvonuri diferite, unii zic ca e legala ca in toata UE, altii ca trebuie o autorizare…a fost cineva cu statie, sunt probleme?

Scopul acestor preturi este sa va ajute sa va faceti un calcul estimativ pentru drumul in Grecia (la pretul ultimate va recomand sa adaugati 5-ten% pentru orice eventualitate)

Adi period la vreo fifty de metri in fata. Ma vede ca stau pe loc cu motocicleta dreapta si imi encounter semn “hai” neintelegand ce astept. Cand se intoarce si na belea.. motocicleta nu se mai urnea, atat de ingropata period. Am incercat sa o impingem, apoi sa ma dau jos sa o impingem, sa fac balans, nimic nu mergea. Colac peste pupaza acum se ingropase si mai tare, nu mai mergea nici inapoi, in josul rampei.

(Actrita avea agreement pt un alt movie iar producatorii nu au gasit o alta method de scoatere a persoanjului din serial, dupa ce inlocuirea actritei Hazal Kaya nu a fost dorita de telespectatorii turci).

Da…Dar sunt surprins de sora mea.Nu credeam ca e asa la scoala.Trebuia sa te ascult de la inceput.

acum 5 ani M Costi Ce ai cu familia regala? sunt niste manelisti sau ce? Isarescu a venit in costum academician, idea Napoleon.

Sursele informatiilor mele sunt însă un fost sef al Protocolului National (apropo de protocolul purtării decoratiilor) si un responsabil al Protocolului Regal (apropo de tinutele doamnelor si de protocolul Casei Regale).

....de ce toate filmele au sfarsit tragig adica nu toate doar alea treatment au un inceput de vis intre emir si feriha

Stiu o versiune, dar nu putem sa fim siguri ca asa ar fi fost serialul. check here Pe o pagina de Fb, acum un an si ceva, am citit ca Emir trebuia s-o caute pe criminala sotiei lui, care este Ece si la urma o gaseste. Dar serialul n-a mai fost filmat. Ștergere

Respectati regulile sau cel putin incercati sa nu depasiti bunul simt (in Grecia daca depasiti viteza cu 50km/h, politia ia talonul si numerele masinii, amenda este foarte mare si nu merge cu “spaga”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *